Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jubilæumsarrangement: Nye etiske udfordringer, dansk surveyforskning igennem 10 år.

fredag 26, oktober 2018 kl. 08:00 - 17:30

Alle der arbejder med surveys har stået med dilemmaer såsom:

– Kan jeg stille disse spørgsmål?

– Kan jeg kontakte disse personer?

– Hvorledes kan jeg formidle disse resultater?

Selskab for Surveyforskning har fulgt udviklingen i svarene på disse spørgsmål igennem 10 år, og inviterer nu til et arrangement, der handler om etik i surveyforskning. Der vil blive fokuseret på dette emne på flere niveauer, såvel mere overordnet som helt praksisnært. Det er et emne, der må interessere alle. Det er derfor også et emne, som vi føler velvalgt på et tidspunkt, hvor Selskab for Surveyforskning bliver 10 år.

Program

13.00-13.20: Formand for Selskabet Peter Gundelach (Sociologisk Institut) byder velkommen til jubilæumsarrangement, og holder oplæg om behovet for at Selskab for Surveyforskning blev stiftet, interessen for dengang og nu, selskabets interesse i at beskytte og styrke ordentlighed i surveyforskning.

13.20-13.45: Bestyrelsesmedlem Peter Linde (Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø) fortæller om surveyens udvikling i de seneste ti år. Bevæger vi os fra kvalitet til kvantitet, hvor bevæger surveyen sig hen, og hvordan bliver resultaterne fremstillet. Fremstillingen vil i særlig grad have fokus på faglighed, etik og ordentlighed i arbejdet med surveys.

13.45-14.05: Kaffepause

14.05-ca 15.30: Forumteater tager fat i enkelte af de rejste problemstillinger og bringer os via mindre teateroplæg gennem en række af de etiske og filosofiske overvejelser, der bør være en del af enhver surveyforskning.

ca 15.30: Selskab for Surveyforskning er vært ved en reception i anledning af 10-årsjubilæet

Detaljer

Dato:
fredag 26, oktober 2018
Tidspunkt:
08:00 - 17:30
Hjemmeside:
surveyselskab.dk

Sted

Center for Sundhed
Center for Sundhed og Samfund, lokale 35.01.06
1165, København K
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement