Om selskabet

Selskab for Surveyforskning har til formål at være forum for tværvidenskabelig diskussion og erfaringsudveksling i forhold til fremme af forskning i og anvendelse af surveymetoder, dvs. undersøgelser ved hjælp af spørgeskemaer. Selskabet har desuden til formål at udveksle viden med beslægtede selskaber såvel nationalt som internationalt.

 

Arrangementer

Selskabet afholder konferencer, som regel af en eftermiddags varighed, hvor oplægsholdere deler deres erfaringer i forhold til problematikker og løsninger, der er relevante for dagens tema. Arrangementerne behandler spændende og vigtige emner der er relevante for producenter og brugere af surveys både inden for det private og det offentlige og henvender sig til forskere, konsulenter, studerende, embedsmænd, journalister og andre der arbejder med surveymetoder.

 

Den første minikonference blev afholdt den 23. oktober 2008, og den 25. februar 2009 fandt den stiftende generalforsamling sted. Under "Tidligere arrangementer" forefindes information om samtlige seminarer afholdt til dato.

 

Medlemsskab
Alle interesserede kan blive medlem af selskabet. Kontingentet er 200 kr. for ordinære medlemmer og 50 kr. for studerende. Desuden er det muligt for institutioner og virksomheder at tegne støttemedlemskaber. Prisen for dette er for store institutioner og virksomheder minimum 5000 kr. og for små minimum 2500 kr.

Det er gratis at deltage i selskabets eftermiddagsarrangementer.

Spørgsmål eller yderligere oplysninger: skriv til info@surveyforskning.dk.

 

Selskab for Surveyforskning

c/o Sociologisk Institut
Øster Farimagsgade 5A
1014 København K

CVR: 32401732

 

For yderligere oplysninger: survey@surveyselskab.dk

 

Bankoplysninger:

Jyske Bank

Reg. 5033

konto. 0001532957

 
KOMMENDE ARRANGEMENTER

Alt det udenom - Surveys og paradata

06-12-2018 Tid: Torsdag d. 6/12 kl. 13-16
Sted: 1.1.18 CSS 
Titel:  "Alt det udenom - Surveys og paradata" 
 
Paradata - s&arin...
NYHEDER

AFHOLDTE SEMINARER - se oplæg her

31-01-2015 OPLÆG FRA AFHOLDTE SEMINARER - KLIK HER