TIDLIGERE ARRANGEMENTER


Etik i survey for dem der tæller

Dato: 26-10-2018

 

Tid: fredag den 26. oktober 2018 – kl. 13-15.30 med teater, debat og efterfølgende reception

Sted: Center for Sundhed og Samfund, lokale 35.01.06

 

Dansk Selskab for Surveyforskning er vært for Forumsteaterets forestilling Etik for dem der tæller fredag den 26. oktober kl. 13 på Københavns Universitet.  

 

Forumteatret har premiere på forestillingen om ”Etik i survey”. I to sektioner sættes fokus på, hvordan man arbejder med og formidler survey. Skuespillerne Britta Thøgersen Toft og Jacob Nienstaedt-Christian vil først føre os gennem udfordringerne i en undersøgelse der belyser Døden og det evige liv. Og derefter en undersøgelse af kviklån til unge. Det er teater med dialog mellem tilskuere og skuespillere om et vigtigt emne fra tallenes verden. Forestillingen er instrueret af Peter Frandsen, der også faciliterer dialogen med tilskuerne under forestilling.

 

Som oplæg til forestillingen er der to indlæg med nye fakta, om hvor survey og formidling er på vej hen, fra to der har været tæt på udviklingen de sidste 30 år. Peter Gundelach, professor emeritus på Sociologisk Institut og formand for Surveyforskning vil fortælle om udfordringen i at styrke ordentlighed i Surveyforskning. Hvordan kan vi gøre en forskel?  Peter Linde, forsknings- og analysechef på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, fortæller om surveyens udvikling fra kvalitet til kvantitet, og om vi er ved at skabe en ny forskerbeskyttelse med måden vi bruger de nye digitale indberetninger på. Hvad skete der egentligt med forskerbeskyttelsen?

 

Efter forestillingen er der reception med mulighed for at møde gamle kollegaer og venner fra selskabets 10-årige historie. Det er nemlig også et jubilæums arrangement. 

 

 
KOMMENDE ARRANGEMENTER

Alt det udenom - Surveys og paradata

06-12-2018 Tid: Torsdag d. 6/12 kl. 13-16
Sted: 1.1.18 CSS 
Titel:  "Alt det udenom - Surveys og paradata" 
 
Paradata - s&arin...
NYHEDER

AFHOLDTE SEMINARER - se oplæg her

31-01-2015 OPLÆG FRA AFHOLDTE SEMINARER - KLIK HER