KOMMENDE ARRANGEMENTER


Etik i survey for de der tæller

Dato: 26-10-2018

 

Tid: fredag den 26. oktober 2018 – kl. 13-15.30 med efterfølgende reception

 

Sted: Center for Sundhed og Samfund, lokale 35.01.06

 

Forumteateret har premiere på forestillingen:
"Etik når man tæller – tal der taler"  
        
I anledning af 10-års jubilæet for Dansk Selskab for Surveyforskning har Forumteateret premiere på den første forestilling om etik i survey.

I to sektioner sætter Forumteateret fokus på, hvordan man spørger, og hvordan man formidler survey. Skuespillerne Britta Thøgersen Toft og Jacob Nienstaedt-Christian vil føre os gennem en undersøgelse om Det evige liv – før og efter. Og formidling af en undersøgelse om fordele og bagdele ved kviklån til unge. Forestillingen er instrueret af Peter Frandsen, der også facilitere dialogen med tilskuerne under forestilling.
 
Som oplæg til forestillingen er der indlæg med nye tal og fakta, om hvor survey og formidling er på vej hen, fra to der har været tæt på udviklingen de sidste 30 år. Peter Gundelach, professor emeritus på Sociologisk Institut og formand for Surveyselskabet vil fortælle udfordringen i at beskytte og styrke ordentlighed i surveyforskning. Hvordan kan vi gøre en forskel?  Herefter vil Peter Linde, forsknings- og analysechef på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, fortæller om surveyens udvikling i de seneste ti år fra kvalitet til kvantitet, og om vi er ved at skabe en ny form for forskerbeskyttelse med måden vi bruger de nye digitale indberetninger på. 
 
Efter forestillingen er der reception, som det hør og bør sig til premierer og jubilæer, med mulighed for at møde gamle kollegaer og venner fra Selskabets 10-årige historie.
 
Vi glæder os til at se dig! 

 
KOMMENDE ARRANGEMENTER

Etik i survey for de der tæller

26-10-2018  
Tid: fredag den 26. oktober 2018 – kl. 13-15.30 med efterfølgende reception
 
Sted: Center for Sundhed og Samfun...
NYHEDER

AFHOLDTE SEMINARER - se oplæg her

31-01-2015 OPLÆG FRA AFHOLDTE SEMINARER - KLIK HER